Welkom bij het Owl Hotel Amsterdam

In één van de mooiste straatjes van Amsterdam , bevindt zich het Owl hotel. Het Owl hotel is een klein 3 sterren hotel , die je rust biedt in het levendige en bruisende  Amsterdam. Ons hotel  is gelegen in het culturele museumkwartier. Slecht één steenworp afstand van het Rijksmuseum, Concertgebouw en het Van Gogh museum. Liefhebbers van natuur kunnen in het grootste park van Amsterdam terecht: het Vondelpark. We zijn direct gelegen aan dit park. Wilt u lekker uit eten? Kies dan voor één van de vele restaurants aan het bruisende Leidseplein. Dit is ook dé plek voor het uitgaansleven: De La Mar theater, Melkweg en Pradiso zijn op loopafstand.

Na een dag in veelzijdig Amsterdam te hebben doorgebracht, kunt u tot rust komen in onze tuin met terras of in onze kleine, gezellige lounge en bar.

Onze kamers zijn eenvoudig ingericht, maar voorzien van alle benodigdheden: eigen douch/bad, toilet,televisie, fohn en een kluisje. In het hotel is WIFI gratis beschikbaaar. Het gebruik van een pc met internet is ook mogelijk in onze lobby en vrij van kosten.

Wij willen graag uw verblijf in Amsterdam zo aangenaam mogelijk maken. Ons 24 uur receptie is u graag ten alle tijde van dienst. Boeken van museumtickets, taxi’s of fietsverhuur zijn een paar van de services die wij aanbieden.   

Het is tijd om historisch Amsterdam te ontdekken! We kijken ernaar uit om u te mogen begroeten in ons hotel.